Over ons

Hans van Dorssen BV

Ruim 50 jaar betrouwbare partner voor de maakindustrie

Van Dorssen BV is een toeleverancier en groothandel voor de maakindustrie met een breed scala aan producten. Waaronder kunststof profielen en onderdelen, naaigaren, koord, band en elastiek. Wij bedienen diverse industrieën in binnen- en buitenland. Waaronder de zonweringindustrie, tuin- en kassenbouw, zeilmakerijen en de tent- en caravanindustrie.
Als familiebedrijf hebben we inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de branche en streven we naar duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. Persoonlijke dienstverlening, gelijkwaardigheid en duurzame samenwerking staan daarbij centraal.

Geschiedenis

Van Dorssen BV is opgericht in 1973 door Hans van Dorssen en wordt sinds 2009 voortgezet door Bas van Dorssen. Het begon als groothandel en agentschap in metalen fournituren, zoals gespen en bretelclips, en breidde zich later uit naar kofferhandgrepen en kofferramen, waarbij deels kunststof werd gebruikt. Met de nauwe samenwerking met de fabrikant van deze producten werd het aanbod verder uitgebreid met kunststof profielen en onderdelen.
In de jaren '80 breidde de klantenkring zich uit naar de caravan- en tentenindustrie, terwijl in de jaren '90 het assortiment verder werd uitgebreid met producten voor de (glas)tuinbouw en de zonweringindustrie. Vanwege onze expertise en persoonlijke dienstverlening hebben we inmiddels langdurige relaties met veel van onze leveranciers en klanten die soms wel drie generaties teruggaan.

Filosofie

Bij Van Dorssen BV hechten we veel waarde aan duurzame relaties, waarbij persoonlijke dienstverlening, gelijkwaardigheid en ‘het samen doen’ belangrijke speerpunten zijn. We denken graag proactief met onze klanten mee om oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen. Daarbij kijken we niet alleen naar de beste productiemethode en materiaalkeuze, maar ook naar ontwerpaanpassingen om de kwaliteit te verhogen en slimme manieren om kosten te besparen.

Productiepartners

We werken nauw samen met onze productiepartners in Nederland en West-Europa en kunnen daardoor korte levertijden garanderen. We vullen onze eigen 50 jaar ervaring aan met de collectieve expertise van onze productiepartners, wat ons in staat stelt om hoogwaardige producten te leveren die aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen.
Kwaliteit
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en produceren we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.
Korte levertijden
Door nauwe samenwerking met onze productiepartners in West-Europa en onze voorraad in Wormerveer kunnen wij de levertijden kort te houden.
Meedenken
We streven ernaar om proactief met onze klanten mee te denken en oplossingen te bieden die hun verwachtingen overtreffen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu. We streven naar duurzame productie en verantwoord gebruik van grondstoffen. Daarnaast zijn we actief bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het implementeren van milieuvriendelijke processen in onze productieketen.

Toekomst

We blijven ons assortiment en onze diensten continu ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in combinatie met ons streven naar duurzame en verantwoorde productie, zijn we klaar voor de toekomst en blijven we een betrouwbare partner voor onze klanten.

Meer weten ?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. We staan altijd klaar om u te helpen.

Hartelijk dank! Wij hebben uw info ontvangen.
Oops! Iets is niet goed gegaan bij het verzenden.