Al 50 jaar een begrip in de maakindustrie

Wij zijn een groothandel, toeleverancier en productiebegeleider in kunststof onderdelen en technische materialen. Dorssen ontwikkelt en levert onder andere harde en zachte kunststof profielen, maar ook naaigaren, band, elastiek, koord en touw. Met ons advies en productaanbod maken we meer mogelijk voor onze partners in de maakindustrie.

Historie

In 1973 startte Hans van Dorssen de gelijknamige organisatie ‘Hans van Dorssen BV’. Opgericht als groothandel en agentschap in metalen fournituren, zoals gespen en bretelclips. Dankzij de nauwe samenwerking met de betreffende fabrikant werd dit uitgebreid met kofferhandgrepen en kofferramen, maar later ook met kunststof profielen en onderdelen.

In de jaren ‘80 breidde de klantenkring zich uit naar de caravan- en tentenindustrie en de jaren ‘90 bracht assortimentsuitbreiding voor de (glas)tuinbouw en de zonweringindustrie. Sinds 2009 wordt het bedrijf voortgezet door zoon Bas.

Ongecompliceerd zakendoen

Als familiebedrijf staan wij bij Dorssen bekend om onze can-do mentaliteit. Een oplossingsgerichtheid, die van vader op zoon is doorgegeven. Elke klantbehoefte en elke uitdaging proberen we zo goed mogelijk te begrijpen. Alleen zo kunnen we goed advies geven over de meest effectieve oplossingen en beste productiepartners om mee samen te werken.

Daarbij houden we het graag persoonlijk. Met korte lijnen, snelle reactietijden en pro-actieve communicatie maken we ongecompliceerd zakendoen mogelijk. Door onze ervaring en persoonlijke dienstverlening hebben we inmiddels langdurige relaties met veel van onze leveranciers en klanten die soms wel drie generaties teruggaan.

Waar wij in geloven

PERSOONLIJK
Wij zien onze zakelijke contacten als persoonlijke relaties. Daarom geven en ontvangen we aandacht, begrip & vertrouwen.

ZEKERHEID
Als familiebedrijf met 50 jaar historie zijn we een stabiele, betrouwbare en loyale partner om mee samen te werken.

ZORGELOOSHEID
Met korte lijnen, snelle reactietijden en pro-actieve communicatie faciliteren we complete ontzorging.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu. We streven naar duurzame productie en verantwoord gebruik van grondstoffen. Daarnaast zijn we actief bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het implementeren van milieuvriendelijke processen in onze productieketen.

Klaar voor ongecompliceerd zakendoen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact je op

Hartelijk dank! Wij hebben je info ontvangen.
Oops! Iets is niet goed gegaan bij het verzenden.